Încălțăminte de uz casnic

Șosete pentru bărbați SALOMON albastru

Șosetele pentru bărbați Salomon sunt realizate din material foarte confortabil și de înaltă calitate. Datorită acestui fapt, se țin perfect pe picior și fac mersul confortabil. Papucii moderni pentru bărbați în albastru sunt potriviți pentru uzură casual.

Preț la momentul revizuirii: 218 Lei

Papuci de cauciuc pentru copii cu un imprimeu vesel

Ai nevoie de papuci pentru cel mic? Apoi credeți că acestea vor plăcea și vor atrage atenția copilului atât de mult încât acesta va dori să le aibă pe picior. Nu mai trebuie să vă urmăriți micuțul pentru a-l împiedica să alerge desculț. Acești Papuci nu sunt potriviți doar pentru vară, ci au o gamă mult mai largă de utilizări pe care fiecare părinte le va aprecia.

Preț la momentul revizuirii: 30 Lei

Flip flop unisex pentru copii QUIKSILVER

Vă gândiți să cumpărați pantofi pentru copii pentru vară? Aveți nevoie de pantofi de calitate pentru copii de sărbători? Vizitați piscinele publice cu copiii dumneavoastră? Îți plac pantofii practici, cu utilizare versatilă și design unisex? Atunci luați-i cu siguranță micuțului dvs. acești flip-flops moderni.

Preț la momentul revizuirii: 59 Lei

Papuci de blană pentru femei pentru acasă

Pantofi de femei bej pentru acasă se încălzesc frumos și arată frumos. Papucii călduroși sunt concepuți cu o bandă elastică flexibilă pe călcâi, astfel încât să se potrivească perfect pe picior.

Crocs moderni și de înaltă calitate în design unisex

Sandale de la Crocs. Pantofii sport sunt o soluție elegantă pentru bărbați și femei. Pantofii unisex vin într-o schemă de culori la modă, cu un efect de curcubeu care va atrage atenția tuturor. Sandalele colorate au o talpă sport turnată care va avea grijă de confortul pe tot parcursul zilei când le porți. Acestea vă vor garanta stil și satisfacție.

Preț la momentul revizuirii: 219 Lei

Papuci de casă calzi pentru femei

Pantofii de damăLUCILLE pentru casă atrag privirile de la prima vedere. Papucii amuzanți pentru casă sunt confecționați dintr-un material plăcut și călduros.

Preț la momentul revizuirii: 54 Lei

Crocs moderni originali pentru femei

Sandale Crocs. Saboții LiteRide Clog de culoare albastră sunt concepuți într-un stil urban. Sandalele Crocs au spumă LiteRide™, a cărei funcție principală este confortul în timpul purtării zilnice.

Preț la momentul revizuirii: 268 Lei

Pantofi de casă pentru bărbați într-un model modern în carouri

Acești papuci de casă Jeva vă oferă un confort optim, moliciune și căldură din material natural (100% lână). Fabricat în Franța.

Preț la momentul revizuirii: 93 Lei

Crocodili moderni din material de calitate

Ele sunt moderne, practice, atemporale. Dar dacă doriți crocodili cu un design de calitate, îi aveți aici. Și aici, albastru este bun.

Preț la momentul revizuirii: 170 Lei

Papuci de șosete cu pompoane

Cercetați un cadou potrivit care să impresioneze și să placă cu siguranță? Cum să-ți ții picioarele calde și să fii elegantă și acasă? Obțineți această alternativă eficientă și modernă la papucii clasici. Pentru că acești papuci de șosete sunt dragoste la prima vedere sau la primul pas!

Preț la momentul revizuirii: 161 Lei

Papuci cald pentru copii Spiderman

Cum să te asiguri că copilul tău nu răcește acasă și nu se îmbolnăvește de frig? Alergați după copilul dumneavoastră cu papuci care sunt o mare bătaie de cap și de multe ori o luptă pentru a-i încălța? Luați-i o pereche de pantofi de calitate pentru acasă, care să capteze atenția copilului dvs.

Preț la momentul revizuirii: 111 Lei

Șlapi moderni pentru bărbați Big Star

Tipii de bărbați Big Star sunt moderni, atemporali, de înaltă calitate și foarte confortabili. Acestea îți vor accentua ținuta de vară. De asemenea, îi puteți purta acasă sau în vacanță ca papuci. Acestea nu pot lipsi din bagajul de călătorie pentru vacanțe. Acestea sunt fabricate din material de înaltă calitate, durabil și confortabil.

Preț la momentul revizuirii: 60 Lei

Nu poți avea niciodată destui pantofi de casă. Mai ales dacă papucii de casă continuă să dispară în mod misterios. Uneori este vina animalelor de companie, alteori este vina noastră, cum ar fi atunci când, fără să știm, dăm cu piciorul papucilor sub canapea în timp ce ne uităm la televizor. Dacă cunoașteți foarte bine o astfel de situație, veți fi cu siguranță de acord cu noi că o singură pereche de pantofi de casă pur și simplu nu este suficientă. De asemenea, cel mai bine este să aveți în rezervă o pereche de papuci foarte călduroși, care vă vor încălzi picioarele dureroase în cel mai scurt timp. Încălțămintea făcută în casă este pur și simplu neprețuită.

Încălțămintea de casă poate lua mai multe forme. Puteți alege între papuci călduroși, papuci cu blană, papuci de casă și papuci eleganți. Alegerea este atât de mare încât nu numai doamnele, ci și domnii vor găsi cele potrivite pentru ei înșiși. Chiar și pantofii de casă pentru copii pot avea multe variante. Unii pantofi pentru acasă sunt foarte drăguți sau amuzanți. Printre modelele populare din ultima vreme se numără papucii de pluș în formă de animale.