Flip flop pentru femei

Șlapii de damă sunt un clasic testat în timp, care nu se învechește și nu se demodează. În casele noastre, au devenit banali ca încălțăminte casual, dar pot fi văzuți și la ocazii mai formale. Dar vor fi cel mai ideal companion mai ales la plajă sau la piscină.

Caracteristica distinctivă este cureaua în formă de ypsilon care se potrivește exact între degetele de la picioare și se înfășoară ușor în jurul gleznei. Acesta este un pantof perfect minimalist, care va fi alegerea evidentă în lunile de vară. Există o multitudine de opțiuni de culori și materiale din care puteți alege. Atunci când alegeți, ar trebui să acordați întotdeauna o mare atenție calității manoperei și unei tălpi cu formă anatomică care să vă facă toți pașii confortabili. O astfel de pereche de flip flop pentru femei nu ar trebui să lipsească din dulapul de încălțăminte al niciunei femei. Șlapii vor deveni o parte obișnuită a ținutei tale de vară, mai ales pentru că nu îți vor face picioarele să transpire și vor completa frumos ținuta de timp liber!

Flip flop confortabil pentru femei Loap

Tragii de șlapi pentru femei Loap JAIL au o talpă din spumă cu memorie care se adaptează cu ușurință la piciorul tău, astfel încât chiar și purtarea pe tot parcursul zilei va fi confortabilă. Talpa este confecționată din material ușor din spumă EVA, care este foarte confortabilă, absoarbe șocurile atunci când călcați pe ea și plutește.

Preț la momentul revizuirii: 30,99 Lei

Flip-flops moderni pentru femei pe platformă U.S. Polo

Îți plac pantofii confortabili, dar moderni? Ați căzut sub farmecul flip flop-urilor? Cu toate acestea, vrei flip flops într-un design elegant? Aici o piesă la modă. Flip-flops cu platformă. Frumos, de calitate, de designer. Îți vor înveseli ținuta de vară. Îți vor ține companie doar celor mai bune pentru mai mult de un sezon.

Preț la momentul revizuirii: 228 Lei

Flip flop-uri de confort pentru femei Alpine Pro

Flip flop care nu aparțin doar verii. Este extrem de confortabilă, la modă, atemporală. Aici impresionează de la prima vedere și combinația de culori. Șlapi de calitate pe care toată lumea îi va aprecia. Vor mulțumi atât prin design, cât și prin preț.

Preț la momentul revizuirii: 47,99 Lei