Saboți

Papuci pentru femei în stil militar modern

Clapii moderni pentru femei THE NORTH FACE în stil army atemporal atrag atenția de la prima vedere. Acestea se remarcă prin originalitatea și calitatea înaltă a manoperei lor. Sunt potrivite pentru a fi purtate pe tot parcursul anului.

Preț la momentul revizuirii: 247 Lei

Șosete de cauciuc albastre pentru femei cu blană

Pantofi de casă originali pentru femei la un preț excelent.

Preț la momentul revizuirii: 53 Lei

Pantofi de casă pentru bărbați într-un model modern în carouri

Acești papuci de casă Jeva vă oferă un confort optim, moliciune și căldură din material natural (100% lână). Fabricat în Franța.

Preț la momentul revizuirii: 93 Lei

Papuci de șosete cu pompoane

Cercetați un cadou potrivit care să impresioneze și să placă cu siguranță? Cum să-ți ții picioarele calde și să fii elegantă și acasă? Obțineți această alternativă eficientă și modernă la papucii clasici. Pentru că acești papuci de șosete sunt dragoste la prima vedere sau la primul pas!

Preț la momentul revizuirii: 161 Lei

Papuci cald pentru copii Spiderman

Cum să te asiguri că copilul tău nu răcește acasă și nu se îmbolnăvește de frig? Alergați după copilul dumneavoastră cu papuci care sunt o mare bătaie de cap și de multe ori o luptă pentru a-i încălța? Luați-i o pereche de pantofi de calitate pentru acasă, care să capteze atenția copilului dvs.

Preț la momentul revizuirii: 111 Lei

Papucii de casă sunt papucii perfecți pentru copii la școală sau grădiniță și pentru adulți acasă. Aceștia pot menține picioarele plăcut de calde și oferă un confort fără precedent. Acest lucru face ca adorabilii papuci moi să fie deosebit de potriviți pentru sezonul de iarnă, când pot izola perfect picioarele de podeaua rece. Nu este de mirare că versiunile de papuci de casă cu blană și cu blană sunt deosebit de populare printre femeile rezistente la iarnă.

Imaginați-vă: Stai acasă, într-un halat de baie cald, cu o ceașcă de ceai fierbinte în mână, cu cartea preferată în poală și cu papuci de casă și mai calzi, din microfleece, în picioare. Și tu te poți relaxa astfel, nu doar în serile reci de iarnă, ci oricând ai chef. Papucii de casă sunt pur și simplu un ajutor frumos împotriva gândurilor sumbre. Și pentru a-i face cât mai fericiți, bineînțeles că ar trebui să vă concentrați și asupra designului atunci când îi alegeți. Unii papuci pot semăna cu forma unui animal, alții pot lua forma unor papuci clasici.